Lid worden? Ja, gewoon doen!

lidkaart

Waarom nog twijfelen om lid te worden van de gezinsbond? Gewoon doen!

De gezinsbond is misschien al 100 jaar oud, maar bruist nog steeds van energie. We zijn één grote familie,  gestuurd door talrijke enthousiaste vrijwilligers.

Voor 42 euro per jaar kan je genieten van talrijke voordelen en help je mee om de belangen van de Vlaamse gezinnen te verdedigen.

 

  • Het coronaverlof of het invoeren van de kindnorm zijn er niet vanzelf gekomen. De gezinsbond weet wat leeft bij de gezinnen en beïnvloedt het beleid. Wij ZIJN de gezinnen. En ook jij telt!
     
  • Misschien heb jij niet rechtstreeks kunnen genieten van deze verwezenlijkingen, maar we bieden andere unieke voordelen. Denk maar aan onze kinderoppasdienst, talrijke interessante webinars die je kan volgen, onze magazines die je thuis toegestuurd krijgt boordevol informatie en tips, onze tweedehandsbeurzen en uiteraard onze superleuke activiteiten en wedstrijden voor ALLE gezinnen van ALLE leeftijden.
     
  • Zit je met een vraag, kan je je steeds laten adviseren door onze sociaal-juridische dienst. Want in onze snel veranderende maatschappij is het niet steeds even makkelijk om te volgen; hoe zat dat nu weer met mijn pensioen, co-ouderschap, belastingen,…? Wij helpen je graag!
kooplokaal

Ben je nog niet overtuigd? Dan komt dat nu zeker!

Ken je de lidkaart waarmee je spaart? Met je lidkaart kan je bij meer dan 2.000 partners sparen.
Het is heel eenvoudig.

  • Je koopt bij een aangesloten handelaar en zet je spaarkorting op je kaart;
  • Vanaf dat je 5 euro hebt gespaard, kan je die bij gelijk welke partner inruilen;
  • Deze spaarkorting is o.a. geldig bij Daoust, Standaard Boekhandel, energie, musicals, voorstellingen, zwembaden, parken, restaurants, traiteurs, optiekers, fietsenwinkels, slagers, bloemenwinkels, kinder- en speelgoedwinkels, kappers, bakkers,… en binnenkort ook JBC en Torfs!

Met een beetje voorbereiding en een gerichte keuze verdien je je lidgeld heel snel terug.
Bovendien ontdek je nieuwe winkels en doe je leuke ideetjes op voor een activiteit met korting!

Je bent overtuigd om lid te worden of je wil je lidmaatschap vernieuwen?

Dat kan heel eenvoudig hier.